Kustjagaren, Uddevalla Swimrun & Sandsjöbacka Swimrun

Posted on juli 2, 2016

2 juli 2016 är en av de swimrun-tävlingstätaste dagarna under hela året.

Kustjagaren, Sandsjöbacka Swimrun och Uddevalla Swimrun avgjordes alla under dagen och det

Kustjagaren

Kustjagarens damsegrare blev Emma Åhrberg och Julia Pettersson. Efter en lite tveksam start på säsongen verkar gänget bakom swimrunbloggen verkligen ha fått upp farten på både löpningen och simningen. Ser ut att bli farliga på Höga Kusten Swimrun om ett par veckor!

Herrklassen vanns av Bröderna Bäver, Jonas och Lars Ekman nästa tjugo minuter före Björn Englund och Muris Abdurahmanovic. Jonas och Lars har onekligen en grym swimrunsäsong hittills. Ska bli spännande att följa dem framöver, inte minst i ÖTILLÖ i höst.

Johan Skårbratt och Hanna Nilsson tog hem mixklassen. Det känns lite som upprepning men även mixklass-vinnarna har haft en väldigt bra start på swimrun-säsongen och ser urstarka ut. Finns det någon som kan hota Johan och Hanna på tillexempel Öloppet? Ska bli oerhört kul att se dem racea i ÖTILLÖ i höst.

Alla resultat från Kustjagaren.

Uddevalla Swimrun

I den nya tävlingen Uddevalla Swimrun så tog lag Sjöelefanterna med Camilla Lexberg och Johanna Egerup hem segern i damklassen, Anders Kronberg och Johan Myrberg hem segern i herrklassen och Inger och Anton Lunde hem det hela i mixklassen. Alla resultat från Uddevalla Swimrun hittar du här och här kan du läsa mer om Uddevalla Swimrun.

 

Sandsjöbacka Swimrun

Lite längre söderut från Uddevalla kördes Sandsjöbacka Swimrun där Karin Rolofsson och Petra Frank vann damklassen, Martin Flinta och Eva Nyström vann mixklassen och Adriel Young och Gabriel Lombriser vann herrklassen.

Alla resultat från Sandsjöbacka Swimrun.