We’re back.

Posted on maj 24, 2016

Ett års tystnad är över och vi är tillbaka.

Så vad hände? Dels blev vi hackade (!) och dels fick jag som står bakom sidan tillökning i familjen ungefär samtidigt som det hände och då räckte helt enkelt tiden inte till för att rensa servrar och ordna upp intrånget.

Men nu äntligen har tiden funnits och när jag ändå var igång passade jag på att möblera om lite. Ut med en tung site och in med fokus på Facebook och deras gränsnitt. Tanken är att Facebook är primära källan för alla kommande artiklar och att swimrunners Facebook-sida är grunden till det mesta. Självklart finns siten i bakgrunden men bäst håller du koll på och uppdaterar dig via Facebook-sidan. (Är du riktigt swimrun-nördig så slår du på notiser från swimrunners.se så missar du inte en nyhet.)

Redo? Då kör vi.