Swimrunner – Marcus Kårebrand

Posted on juni 13, 2016

Marcus Kårebrand – berätta, vem är du?

Jag är 37 år och har en idrottsbakgrund som simmare och har tidigare varit aktiv i simklubben Uddevalla Sim men senaste åren har jag tränat löpning, masterssimning och lite cykel. Jag tränar ca 5-6ggr/ vecka och kör ungefär lika mycket simning som löpning. Jag har en fru som också gillar att träna så vi försöker så ofta som möjligt träna tillsammans. Har 2 barn ( 4 och 6 år ) och en hund .

Vad planerar du att köra för lopp i sommar?

Mitt stora projekt i sommar är att jag och en kompis just nu håller på att arrangera Uddevallas första swimrun tävling: Uddevala Swimrun. Tävlingen kommer att vara den 2 juli med start i Uddevalla centrum, ut till vackra Lindesnäs och tillbaka. En bana som är mycket vacker och hela tiden håller sig nära eller i vattnet!

Själv kommer jag att deltaga i lite kortare Swimrun lopp som tex Bokenäs swimrun, Karlstads swimrun och ev något mer. Skall även försöka vara med i några löptävlingar.

 Vad ser du mest framemot under Swimrun-säsongen 2016?

Jag ser mest framemot att erbjuda deltagarna i Uddevalla swimrun ett fint och väl arrangerat lopp som man gärna återkommer till! En tävling som tilltalar både nybörjare och proffs.

Är du nöjd med dina träningsförberedelser inför sommaren?

Jag har hållit mig skadefri och frisk en längre period så jag känner mig stark både i löpningen och simningen! Vi kommer innan Uddevalla swimrun tävlingen anordna några swimrun träningar som är gratis och alla är välkomna. Läs mer på våran Facebooksida: Uddevalla swimrun

Tack Marcus!

Är du swimrunner? Vi vill komma i kontakt med dig.