Vansbro Swimrun

Posted on juli 7, 2016

Igår gick andra upplagan av Vansbro Swimrun av stapeln.

Vansbro Swimrun har förutom den traditionella formen av swimrun även en swimrun-stafett ett fenomen som vi kommer återkomma till lite senare i sommar. Men åter till resultatet, båda formerna av swimrun avgjordes igår i det relativt kalla vattnen kring Vansbro.

På damsidan segrade Team Mor(a) och Dotter med Helén Lagerblad och Jonna Pettersson. För oss okända namn men vi ska försöka få tag i dem för en segerintervju och för att få veta mer om laget. (Om ni läser det här, skicka ett mail till oss!)

Herrklassen vanns av Team Mighty Sports med den forne triathlon-giganten Clas Björling med brorsan Tony Björling i laget. Det laget skulle vi vilja se mer av i swimrun-sammanhang!

Mixklassen vanns av Snabbare i år med Anna Ohlson och Isak Hellberg.

Stafetten vanns av Forsmans Återvinning lag 21.

Alla resultat hittar du här.

Omslagsbild: Vansbro Swimrun